Hjem
Søk
    Totalt
    Totalsum ordre
    0,-
    Reparasjonskurs B&S/Besson Tyskland 2016
    Publisert: 25.08.2016
    Bilde 1/14
    zoom
    tilbake
    fram
    Besson 2005
     
    Boosey & Hawkes i England har gjennom tidene vært en av våre største leverandører av blåseinstrumenter. Vi har ved flere anledninger besøkt fabrikken for å holde oss orientert om hvordan produksjonen foregår.
    Besson som fabrikken nå heter lå tidligere i bydelen Edgware i Nord-London. Fabrikken flyttet i fjor til helt nye, flotte lokaler i utkanten av Watford.
    Det er tydelig at BESSON, som nå er det nye navnet på fabrikken, har gjennomgått store endringer de siste årene. Mange av delene til 7000-, 900 (Sovereign)- og Prestigeserien blir produsert i Markneukirchen i Tyskland, og satt sammen ved den nye Besson-fabrikken. Alle rutiner ved produksjonen er endret og kvalitetskontrollen er vesentlig forbedret. Store deler av instrumentene blir håndlaget. Ta en titt på bildene og kontakt oss gjerne hvis det er noe du ønsker å vite om produksjon av blåseinstrumenter. 
    Bilde 1/18
    zoom
    tilbake
    fram
    Musikk-Miljø besøkte Boosey & Hawkes i Edgware London i 1993
    Publisert: 30.08.2016

    Etter å ha tilbrakt 1 uke på Premier fabrikken besøkte Musikk-Miljø den legendariske Boosey & Hawkes fabrikken i Edgeware i London sommeren 1993