Søk

Alhambra Guitars

Alhambra Guitars

ALHAMBRA GUITARS er sannsynligvis en av verdens mest anerkjente klassiske gitarprodusenter! Solid håndverk i alle ledd!

Vi fikk en inspirerende omvisning på fabrikken Guitarras Alhambra, som holder til i en liten landsby, Muro de Alcoy, vel en times kjøretur fra Alicante i Spania.

Fra starten i 1960 har de bygget opp firmaet steg for steg og har nå over 110 spesialiserte ansatte og de distribuerer gitarer til musikere i over 40 land rundt om i hele verden.

Ekte spanske gitarer utgjør selvsagt hovedproduksjonen, og de har 5 hovedkategorier: Klassisk Gitar, Flamenco Gitar, Bandurrias og Lute, Stål Strengs gitar og Signatur-modeller.
De har kvalitetsgitarer i 3 ulike segmenter innen hovedkategoriene, slik at nybegynnere, studenter og profesjonelle kan finne sin foretrukne gitar.

Alt råmateriale de bruker blir nøye valgt, enten det er sypress, bjørk, seder, rosetre eller annet treverk, og de bruker opp alle råmatreriale de høster. Alhambra har stort fokus på gjenbruk, så det treverket de ikke bruker til gitarern blir gjenvunnet til andre produkter. Blant annet lager de egne "briketter" som brukes til oppvarming.

Gitarene leveres med sertifikat, så alt materiale og hvem som har laget hvilken del av instrumentet, kan spores.

Vi er imponert over alle detaljarbeidet som ligger bak et kvalitetsinstrument. Førsteklasses Håndarbeid!


Filters
Sort
display