Søk

Denis Wick

Denis Wick

Denis Wick Productions Ltd - 2010

I Musikk-Miljø er vi opptatt av å holde god kontakt med våre leverandører og aller best er det å kunne møte dem på deres hjemmebane. Så denne gang var det Johanna, Morten og Tone-Renèe som satte kursen mot England for å treffe flere av våre gode kontakter i ulike firma. Turen startet med et bedriftsbesøk hos Denis Wick Productions Ltd i Poole sør i England. Her ble vi møtt av Brian, som er General Manager og hovedansvarlig for salg til utenlandske forhandlere. Vi fikk et nærmere innblikk i Mute- og Munnstykkeproduksjonen til Denis Wick. Og gjett om vi ble overrasket over hvor stor del av produksjonen som faktisk er håndlaget. Det er ikke uten grunn DW hevder at det tar opptil 6 år å bli utlært innen mutelaging. Hver eneste mute blir dreid for hånd, og produksjonen minner veldig mye om keramikkproduksjon, slik vi tror de fleste kjenner den, hvor metallet blir dreid til de karakteristiske formene mutene har. Mutene får en helt egen klang på denne måten. Flere dårlige kopier har vært på markedet, men det er tydelig at dette er støpte former, og klangen blir dermed mye mattere.

Mr Denis Wick har overlatt styringen til Stephen Wick, men er fremdeles opptatt av utvikling og design av nye modeller. Det pågår en stadig forskning på nye materialer og utførelser. Flere spennende nyheter lanseres fortløpende. Musikk-Miljø er Denis Wick sin grossist i Norge. Spørs oss gjerne om råd når du skal velge ditt munnstykke eller mute.
Vi anbefaler deg å ta en kikk på Videoer du finner under DW-produktene som viser hvordan munnstykkene og mutene blir til.

Stephen og Denis Wick med utmerkelsen de mottok etter at de vant the prestisjefulle Queen’s Award for Enterprise in International Trade in 2013.

Filters
Sort
display