Hjem
Søk
  Totalt
  Totalsum ordre
  0,-
  Du er her:
  Varenummer:
  MH3565
  Gøy med Ukulele i Klasserommet - i både C og D tuning, Thormodsrud
  Lager:
  Pris NOK:
  265,-
   
  Legg i handlekurv
  goy med ukulele i klasserommet  i bade c og d tuning/ thormodsrud
  Tips en venn
  Del med dine venner, eller tips via epost
  Utskriftsvennlig
  Utskriftsvennlig
  Send forespørsel
  Send forespørsel
  kazoo-gewa-sub-kazoo/-metall
  Varenavn2:
  Kazoo Gewa Sub-kazoo, Metall
  65,-
   
  Les mer
  Lager:
  gitarstrenger-nylon-pyramid-classical-medium-color
  Varenavn2:
  Gitarstrenger Nylon Pyramid Classical Medium
  89,-
  (149,-)
  Les mer
  Lager:
  Beskrivelse

  Beskrivelse
  Gøy med ukulele i klasserommet er en enkel, men faglig korrekt innføring i ukulelespill. Skrevet av Elisabeth Thormodsrud og Jeanie Cunningham. Innholdet i boka står i stil med ukulelen som instrument – lav inngangsterskel, men med et hav av muligheter når en først har fått grepet om de grunnleggende ferdighetene.

  Inneholder blant annet leksjoner til «Ro, ro, ro din båt», «Fader Jacob», «Torskevise» og «Hurra for deg». Vi anbefaler i tillegg å bruke en av de andre bøkene i serien for enda flere sanger å spille.

  Ordet klasserom i tittelen på denne boka må forstås i den videste betydning av ordet. Gøy med ukulele i klasserommet kan brukes overalt der noen ønsker å lære å spille ukulele. Blokkfløyte har tradisjonelt vært skolenes foretrukne instrument for å lære elevene samspill, mens i Sverige har ukulelen lenge vært i bruk i skolen i tillegg til blokkfløyte. I læreplanen for musikk står samspill som en av aktivitetene under hovedmålet «musisere».

  Mange norske skoler har også fått øynene opp for dette lille, morsomme instrumentet og de mulighetene det gir i musikkundervisningen. Ukulele er det ideelle instrumentet for samspill. Det er lett å komme i gang med ukulele i klasserommet da en kan spille sanger allerede fra første undervisningstime. En kan både spille og synge, til og med synge kanon i løpet av få minutter.