Søk

Høstens Høydepunkt 2022

Årets Note- og Instrumentutstilling arrangeres Tirsdag 16. august fra kl 10 til kl 18 i våre lokaler i Håkonsgaten 24. Note- og Instrumentutstillingen er for mange Høstens Høydepunkt, og den markerer starten på en ny og spennende korpssesong.

KARA PÅ TUR, Lasse fra Yamaha og Odd fra Norsk Noteservice, har varslet om det er siste året de tar rundturen sin med Noter og Instrumenter. Benytt sjansen om du ønsker å se de rykende ferske korpsnyhetene fra Norsk Noteservice og ta en prat om Yamaha-instrumenter!

ELISABETH VANNEBO vil være tilstede deler av dagen og presentere den nyeste boka i serien MIDT I BLINKEN 3, så dersom du er nysjerring på boka eller har spørsmål er det bare å fyre løs;-) 

Musikk-Miljø feirer 35 år i musikkens tjeneste! Årene flyr og det er nesten helt utrolig å se tilbake på alt vi har oppnådd og opplevd gjennom alle disse årene fra starten i 1987. Vi begynte i et veldig lite lokale i Jonsvollsgaten, og har siden ekspandert både i fysisk størrelse, omsetning, antall ansatte og vareutvalg! Fremtiden ser lys ut og vi satser friskt videre i konkurranse med internett og utenlandske aktører. Forhåpentligvis er det fortsatt mange som setter pris på personlig service og faglig kunnskap, samt en nærbutikk det er hyggelig å stikke innom!

VELKOMMEN TIL HØSTENS HØYDEPUNKT TIRSDAG 16. AUGUST - VI SPANDERER KAKE PÅ ALLE SOM STIKKER INNOM! 

 

Filters
Sort
display