Hjem
Søk
  Totalt
  Totalsum ordre
  0,-
  Våre medarbeidere

  Tone-Renèe Bjørkhaug Gjendemsjø (f 1967) begynte som 9 åring å spille kornett i Løvås skoles musikkorps. Som 10 åring begynte hun å få pianoundervisning. Allerede som 13 åring ble hun medlem i KBB (Krohnengen Brass Band). KBB har betydd mye for Tone-Renèe’s musikalske utvikling. Jubelen sto i taket i februar 1989 da hun som solohornist i KBB var med og vant Norgesmesterskapet for Brass Band i Bergen. Stor var også opplevelsen av å delta med KBB i EM for Brass Band i Rotterdam i 1990. På U. Pihl’s skole, en skole med mye musikkaktiviteter, tok hun videregående eksamen. Hun studerte senere administrativ databehandling innen personal og administrasjon.

  Hun var vært medlem i styret og musikkutvalget i KBB i en årrekke. Tone-Renèe var varaformann i styret i Bergen Krets av NMF da de slo seg sammen med Hordaland Musikklag som nå senere heter NMF Hordaland. Hun har vært instruktør ved en rekke seminarer og leirleder ved gamle Bergen Krets av NMF’s sommerleirer.

  Fra sesongen 2008-2009 har hun vært fast medlem (althorn) av Eikanger-Bjørsvik Musikklag. Med EBML har det vært en rekke musikalske oppturer. I serien Korpsfiksert, som første gang ble sendt på NRK våren 2013, var Tone-Renèe en av «frontfigurene». Her ble seerne nærmere kjent med Eikanger-Bjørsvik Musikklag, Tone-Renèe og Musikk-Miljø. Tone-Renèe startet sin karriere i Musikk-Miljø som bud/sjåfør etter skoletid i 1987. Hun er daglig leder i Musikk-Miljø as og har følgelig ansvaret for økonomi, kontor funksjoner og personalledelse.

   

   
  Morten Gjendemsjø (f 1968) begynte i 10 års alderen å spille kornett i Tertnes skoles Musikkorps. Her var han medlem i vel fem år. Fra 1987 til 1999 spilte Morten både kornett og althorn i Tertnes Amatørkorps. Dette korpset er et av de mange brassband som finnes her på Vestl andet. I vel 10 år jobbet Morten Gjendemsjø innen salg og markedsføring før han i 1993 ble ansatt i Musikk-Miljø as. Med barn i Tertnes Skoles Musikkorps er Morten også engasjert i skolekorpsets ve og vel. I dag er Morten butikksjef i vår avdeling i Håkonsgaten. Snakk med Morten om du er på jakt etter musikkinstrumenter eller rekvisita.
   
   
   
   
   
   
   
   
   

   

  Kenneth Halvorsen ble født en aprildag i 1975. Interessen for korps og musikk ble tidlig vekket, og han begynte i Li Skolekorps på Flaktveit da han ble 9 år. Han fikk først utdelt en baryton, men så snart han greide å håndtere et større instrument byttet han til euphonium. 

  Som 14- åring begynte han i voksenkorps. Valget falt på Eidsvåg Musikklag (i dag Åsane Musikklag). 
  Som 13- åring tok han trekkspilltimer i Bergen. Han spilte trekkspill aktivt ved siden av korpsmusikken frem til 20- årsalderen.
  I 1995 startet han i Salhus Musikklag, der han fremdeles er aktiv. Nå spiller han solo-euphonium i Musikklaget. I 2002 ble det en liten pause i korpsfamilien da den andre familien krevde sitt når to barn kom til verden. Men når de ble store nok til å begynne i korps, klarte han ikke holde seg borte fra korpsverdenen lengre, og tok tilbake plassen sin i Salhus Musikklag. Fra høsten 2015 begynte han i tillegg på solo-euphonium i Haukås Musikklag.
  Kenneth er utdannet bilmekaniker og diagnosetekniker på Mercedes-Benz. Han har vært i bilbransjen i 23 år. De siste 10 som tekniker. Jubelen var stor da han ble tilbudt jobb hos Musikk-Miljø. Endelig har han fått oppfylt ønsket sitt om å jobbe med musikk og instrumenter på heltid!
  Kenneth har gått i lære hos Mons Hauge, og har foran seg videreutdanning hos flere anerkjente musikkinstrumentprodusenter i Europa.

   

   
  Johanna Bjørkhaug (f 1945) har 3 års grunnleggende utdannelse innen vev, søm og tekstil fra Bergens Industriskole. Etter noen år som pleiemedhjelper innen helsevesenet utdannet hun seg til hjelpepleier. I 14 år var hun ansatt som hjelpepleier ved Fyllingsdalen sykehjem. Hun var i flere år et ivrig styremedlem (sekretær) i Løvås skoles Musikkorps. Som aktiv musikkutøver har hun liten erfaring. Hun er imidlertid en ivrig lytter til mainstream jazz musikk. Artister som pianisten Oscar Peterson, tenor saksofonisten Stan Getz, trompeteren og vokalisten Chat Baker og bossanova-tolkeren Astrid Gilberto får henne i kjempehumør. I Musikk-Miljø as har Johanna viktige miljøskapende oppgaver. Hun står på hele dagen med å fakturere varer og å få klargjort forsendelser slik at alle order som kan blir sendt ut samme dag som bestillingen kom inn. Hannemor, som vi kaller henne, har vært ansatt i Musikk-Miljø siden 1988.
   

  Vilde Synnøve Gaupholm (f 1995) begynte sin musikalske karriere på althorn i Tertnes Skoles Musikkorps. Etter noen år fant hun ut at det var trombone som var tingen! Vilde kommer fra en musikalsk familie, og har vokst opp med musikk rundt seg. De sterkeste minnene fra skolekorpstiden var å vinne Norgesmesterskapet i 2009 og 2011. Vilde begynte i Tertnes Brass, og vant sitt første NM i 1. divisjon med dem da hun var 13 år. I 2015 reiste Vilde  til Brisbane i Australia for å studere utøvende musikk. Etter fullførte studier i Brisbane, dro Vilde hjem igjen til Norge i desember 2017 og fikk fast stilling hos Musikk-Miljø etter å ha jobbet som ekstrahjelp siden 2012.

  Vilde har vært aktiv i korpsbevegelsen både i Australia og i Norge. Hun har spilt med Brisbane Excelsior Band, og vunnet både det Australske og det New Zealandske mesterskapet i 2016 og 2017. Under sitt opphold i Australia ble hun mer og mer interessert i orkestral musikk, og var solotrombonist i Queensland Philharmonia Orchestra i 2017.  Vilde spiller nå i Krohnengen Brass Band, og trives veldig godt der!  
   
   
   

  Tom Haakon Bjørkhaug (f 1969) begynte som trommeslager bare 10 år gammel i Løvås skoles Musikkorps. For å få lov til å spille helt slagverk ble han ”tvunget” til å ta pianoundervisning, en undervisning som han i dag har stor glede av. Han tok videregående skole på musikklinjen ved U. Pihl’s skole. Militærtjenesten avtjente han som musiker i Forsvarets Musikkorps, Vestlandet. Tom Haakon har hatt privatundervisning både på trommer, slagverk, perkusjon og melodiske slagverkinstrumenter. Han har i mange år vært medlem i elitekorpsene Krohnengen Brass Band og Sandvikens Ungdomskorps. Tom Haakon er levende opptatt av alle typer slagverkinstrumenter. Han har spilt i symfoniorkester, storband, pop-, rock- og jazzgrupper. Tom Haakon Bjørkhaug har hatt studieopphold hos de fleste anerkjente produsenter av trommer, hele slagverk, cymbaler etc i Europa og USA. Tom Haakon har siden han startet i 1988, bygget opp Musikk-Miljø's PRO PERC – en slagverkbutikk som er kjent langt ut over Norges grenser. Tom Haakon er Styreformann i Musikk-Miljø as.

   

  Magne Trengereid (f 1963) begynte, i likhet med mange andre bergenske ”kjuagutter”, som trommeslager i Skansen Bataljon da han var 13 år. I 15 års alderen fikk han sitt første trommesett og begynne raskt å spille slagverk i forskjellige pop/rock grupper. Senere har Magne utviklet seg til en anerkjent trommeslager i danse-, jazz-, rock- og funkband. Fra midten av 80-tallet spilte Magne med band som Short Stop Only og Digg Dugg. På 80/90 tallet var han trommis i Mads Eriksen Band. Magne har reist med Rikskonsertene, medvirket i oppsetninger på DNS som f.eks Blanke Messingen, Funny Girl, Pippi Langstrømpe. Flere husband på NRK Hordaland, Kvinner På Randen, God ettermiddag Norge på TV2, Gullruten har hatt gleden av å ha Magne i bandet. Han har også vært med i andre husband som har backet de fleste store norske artister, alt fra Erik Bye og Bobbysocks til Tone Damli.

  Magne har turnert i inn- og utland med bla Torild Sivertsen, Tor Endresen, Stig Van Eik, Hungry John, Chris Thompson. Ylvis har han spilt og turnert med i 4 år.I dag er han aktiv med Chickendales, Demolition Band, Miami Vice Machine, Eirik Søfteland og Mads Berven. Magne er butikksjef i Pro Perc, vår trommeavdeling og har vært ansatt siden 1994.
   
   
  Jørgen Davidsen (f 1972) begynte i 11-årsalderen å spille slagverkinstrumenter i Krohnengen skoles Musikkorps. Han har grunnleggende handelsutdannelse fra videregående skole. Etter ett år på musikklinjen på Manger Folkehøgskule i 1990, kjent for sitt gode brassband, begynte Jørgen i elitedivisjonskorpset Sandvikens Ungdomskorps. Han spiller alle typer slagverk- og perkusjonsinstrumenter. Militærtjenesten avviklet han som signaltrommeslager i Hans Majestet Kongens Garde. I tillegg til korps, har Jørgen også spilt i forskjellige pop/rocke band som Gone2Far og the Primes. Jevnlig spiller han også i "Jet Aearoplane", et coverband som spiller på en rekke utesteder og arrangementer i Bergensområdet.