Hjem
Søk
  Totalt
  Totalsum ordre
  0,-
  Betaling
  Du kan betale på følgende måter i nettbutikken:

  Kredittkort
  Klarna Faktua
  Faktura

  Kredittkort
  Kjøp i musikk-miljo.no kan betales med kredittkort (Visa eller Mastercard). Din sikkerhet og trygghet er meget viktig for oss, og med samarbeidspartnere som Dibs blir denne sikkerheten ivaretatt. Dibs er en av Nordens ledende tilretteleggere av betalingsløsninger for nettbutikker. Ved et kjøp i musikk-miljo.no, vil kjøpesummen bli reservert på konto frem til varene er plukket. Først når varene er plukket og sendes blir kontoen belastet.

  KLARNA Faktura
  Kjøp nå - betal etter levering
  Når du betaler via Klarna faktura handler du trygt og enkelt. Du trenger aldri å oppgi kortinformasjon og du betaler alltid etter at du har mottatt varene dine.

  -  Få alltid varen hjem før du betaler
  -  Alltid 14 dagers betalingsfrist
  -  Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
  -  14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven*
  -  Du kan laste ned fakturaen din på klarna.no
  -  Mulighet for delbetalinger

  Et fakturagebyr på 39 kr tilkommer per kjøp. Hvis betaling unnlates legges det til et purregebyr på 63,00 kr og en forsinkelsesrente på 8.75 % (pr 15.11.2013). Når du velger Klarna som betalingsløsning kan det foretas en kredittsjekk. Dersom kredittsjekk foretas vil et gjenpartsbrev bli sendt til din epost.
  Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring. Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna.

  Fakturering
  Vi sender faktura til alle institusjoner og foreninger (korps/kor/skoler/kulturskoler/firma). Det forutsetter imidlertid at vi har lagt deg inn i systemet med kredittbetingelser. Sjekk om foreningen din har en innlogging fra før eller ta kontakt.