Hjem
Søk
  Totalt
  Totalsum ordre
  0,-
  Lagerstatus - Levering
  Lagerstatus / Leveringstider
  Alle ordrer blir sendt fra oss umiddelbart innen 1 uke. Dersom varen ikke er på lager er den merket med fjernlager. Normal leveringstid er som følger:

  - Varer som bestilles fra Norske leverandører, sendes normalt innen 1-2 uker.
  - Kommer varen fra Europeisk leverandør, sendes den normalt innen 2-4 uker.
  - Kommer varen Fra USA og ASIA er normal leveringstid 4-6 uker.
  Leveringstid utover dette blir du informert om!


  Hva koster frakten?
  Vi har 5 faste fraktsatser for forsendelse. Frakten fremkommer på ordren, og den er differensiert på grunnlag av vekt/volum på pakkene. Frakten fremkommer på ordren, og ved kjøp av varer fra ulike fraktsatser blir kun den høyeste frakten gjeldende, dvs at du kun betaler 1-ett fraktbeløp.
  Der frakten ikke fremkommer på ordren (gjelder store volum,- og vektpakker) vil frakten etter reelt fraktbeløp, bli fakturert separat.
  Vi sender fortrinnsvis alle bestilte varer samlet. 

  Posten Servicepakke
  Vi sender de fleste pakkene som servicepakke med Posten Norge AS. Leveringstiden er normalt 3-6 virkedager fra vi har mottatt innbetaling for ordren og varene blir sendt fra oss.
  Alle pakkene får et sendingsnummer når pakken blir pakket. Sporingsnummer til pakken blir sendt til deg pr SMS eller e-post slik at du har mulighet til å følge pakken.

  Tunggods
  Det hender at en forsendelse blir for stor og tung til å sendes som Servicepakke. Da blir varene primært sendt med Postnord og leveres hjem til deg på døren.