Søk

Om oss

Butikkadresser og Varelevering

Musikk-Miljø as
Håkonsgaten 24
5015 Bergen
Tlf 55236030

Musikk-Miljø PRO PERC
Nygårdsgaten 21
5015 Bergen
Tlf 55236040

Postadresse og Fakturaadresse

Musikk-Miljø as
Håkonsgaten 24
5015 Bergen

Elektronisk faktura sendes til:
EHF er foretrukket, men faktura kan også sendes musikkmil@uni24.no

Vårt organisasjonsnummer er 841 942 442

Øvrige kontaktadresser:

Avd. Musikk-Miljø Håkonsgaten
Tlf 55236030
post(at)musikk-miljo.no

Avd. Pro Perc Nygårdsgaten
Tlf 55236040
ppbutikk(at)musikk-miljo.no


Regnskap - Jaana Askeland: Tlf 55236045 - regnskap(at)musikk-miljo
Pro Perc Butikk - ppbutikk(at)musikk-miljo.no
Pro Perc - Magne Trengereid: Tlf 55236044 - magne(at)musikk-miljo.no
Pro Perc - Jørgen Davidsen: Tlf 55236042 - jorgen(at)musikk-miljo.no
Pro Perc - Tom Haakon Bjørkhaug: Tlf 55236040 - properc(at)musikk-miljo.no

MM Verksted - Kenneth Halvorsen: Tlf 55236034 - kenneth(at)musikk-miljo.no
MM - Morten Gjendemsjø: Tlf 55236032 - morten(at)musikk-miljo.no
MM - Tonje Indrehus: Tlf 55236033 - tonje(at)musikk-miljo.no
MM - Tone-Renee Bjørkhaug Gjendemsjø: Tlf 55236036 - tone-renee(at)musikk-miljo.no

ooooooooooo

 

Historikk og visjon

Musikk-Miljø as ble grunnlagt av Haakon P. Bjørkhaug. Allerede i 1959 startet han i musikkbransjen, fra Tonika via Boosey & Hawkes Group Scandinavia, til han i 1987 etablerte Musikk-Miljø as. Med en god musikk- og handelsutdannelse og en allsidig bakgrunn både fra både detalj- og engros handel, samt som musiker (kontrabass og trompet) og dirigent både innen klassisk, jazz og populærmusikk, ble grunnlaget for en solid bedrift dannet.

Etter en kort periode i Jonsvollsgaten flyttet Musikk-Miljø as til Håkonsgaten 24 – en kjent adresse for en musikkhandel i Bergen. PRO PERC, Spesialbutikken for slagverk- og perkusjons instrumenter, startet som en liten avdeling i lokalene i Håkonsgaten, men åpnet i egne lokaler i desember 1994. I dag er avdelingen sentralt plassert i Nygårdsgaten 21, vis a vis Grieghallen og Griegakademiet, med Bergen Kulturskole et steinkast unna.
Omsetning og varesortiment har siden starten økt jevnt og trutt, og begrepet å bygge 'stein på stein' har vært vesentlig.

Musikk-Miljø as er kjent for sitt store og brede utvalg av musikkinstrumenter, rekvisita og noter/litteratur/undervisningsmateriell.
Våre satningsområder er innenfor akustiske instrumenter. Stryke- strenge- og blåseinstrumenter, rekvisita og tilbehør.
Vi har eget verksted for reparasjon av messing- og treblåsinstrumenter. For reparasjoner av øvrige instrumenter har vi gode samarbeidspartnere.

Pro Perc har mest sannsynlig Norges største utvalg av trommer, slagverk, rytme- og perkusjonsinstrumenter, noter og undervisningsmateriell til slagverkere. Et rent slagverksparadis om du spør oss. Vi mener selv at vi har landets 'grommeste' utvalg av slagverksinstrumenter,  og vi har som motto å lagerføre det som er gjeldende av verdens slagverksdelikatesser.

Med motiverte og flinke medarbeidere i miljøskapende lokaler har Musikk-Miljø as utviklet seg til en sunn og god butikk. Daglig sender vi instrumenter, rekvisita og noter til kunder over hele landet. Våre største kundegrupper er korps og orkester, musikere, musikklærere og dirigenter, skoler - fra barneskole til universitet. Musikkglade amatører og musikkinteresserte enkeltpersoner utgjør selvfølgelig en stor kundegruppe også.
Du er alltid velkommen innom butikkene våre, hvor du kan ta en prat med en av våre medarbeidere. Vi deltar i det levende musikklivet på forskjellige områder, via band, kor, korps og orkester. Vi trakterer flere instrumenter og musikkgenre, så spør oss gjerne om råd, så hjelper vi så godt vi kan.

Vi har god kontakt leverandørerene og produsentene av varer vi fører i butikken. Det hører til kjernen i vårt daglige virke, at vi kjenner produktene vi selger. Våre mange bedriftsbesøk viser at vi en spesiell interesse i å vite mest mulig om produktets opprinnelse.

Filters
Sort
display