Hjem
Søk
  Totalt
  Totalsum ordre
  0,-
  De Haske 2007
  Det hollandske musikkforlaget de Haske ble startet i 1983 av Jan de Haan kjent som dirigent, komponist og arrangør av musikk til både Wind Band og Brass Band. Etter en kort stund fikk han med seg broren Jacob de Haan og den belgiske komponisten Jan Van der Roost.
   
   
  Vi besøkte de Haske like utenfor Heerenveen sommeren 2007. I tipp topp nye lokaler produserer de lærebøker, solo- og samspillnoter, notesett både for brassband og janitsjarkorps og CD’er innen forskjellige musikkarter.

  I bygningen til de Haske finner en lokaler for komponering/arrangering, rom for teknisk produksjon av note originaler, kreative aktiviteter innen lay-out og reklame, produksjonshall for trykking av noter og bøker, maskinpark for å innbinding  av hefter og bøker, legge enkle noter i sett i partiturorden, komplette innspillingsstudio med en fantastisk instrumentpark for produksjon av CD’er osv. Produksjonsfasilitetene hos de Haske er meget imponerende og er desidert det mestmoderne og  rasjonelle anlegg for utgivelser av noter og lærebøker vi noen gang har sett.

  Forlaget de Haske har hatt en eventyrlig utvikling siden starten i 1983. Etter å ha etablert seg i Sveits i 1984 etablerte de seg i USA i 1995, Tyskland i 1996, Frankrike i 1997, Italia i 1998 og i England i 2000.
  De Haske har utgitt tusenvis at titler for nærsakt alle typer instrumenter, korps- og band besetninger.
  De Haske er nå kjøpt opp av det amerikanske konsernet Hal Leonard og er dermed en del av verdens største gruppe av note forleggere.
  Bilde 1/12
  zoom
  Haakon P. Bjørkhaug
  Haakon P. Bjørkhaug
  tilbake
  Haakon P. Bjørkhaug
  Haakon P. Bjørkhaug
  Johanna Bjørkhaug
  Johanna Bjørkhaug
  fram