Hjem
Søk
  Totalt
  Totalsum ordre
  0,-
  Varenummer:
  TD-15
  Modul Roland TD-15, V-Drum lydmodul
  Lager:
  Pris NOK:
  9095,-
  (10005,-)
  Legg i handlekurv
  modul roland td 15/ v drum lydmodul
  modul roland td 15/ v drum lydmodul 0 TD-15.jpg
  modul roland td 15/ v drum lydmodul 1 TD-15_1.jpg
  modul roland td 15/ v drum lydmodul 2 TD-15_2.jpg
  Tips en venn
  Del med dine venner, eller tips via epost
  Utskriftsvennlig
  Utskriftsvennlig
  Send forespørsel
  Send forespørsel
  Beskrivelse
  Katalog

  Ny V-Tour lydmodul 

  Denne V-Drums modulen i midterste prisklasse er drevet av SuperNATURAL teknologien som gir den beste spillbarheten, superb ekspressivitet og lar deg operere på et profesjonelt nivå. Den er en rimelig, men likevel kraftig modul som passer perfekt både på scenen og i studio.

      Ny sensorteknologi med adferdsmodellering gir en komplett og naturlig spillefølelse
      Ekspressivt og omfattende lydbibliotek som dekker de fleste musikkgenrer
      Stort LCD og enkelt brukergrensesnitt
      USB tilkobling direkte til PC applikasjoner i tillegg til data-backup og avspilling av ekstern audio
      QUICK EDIT knapper for direkte redigering av stemming, demping og seider
      CLICK out og lysende ring/kick knapper forbedrer profesjonelt live-bruk

  SuperNatural Powered

  Med samme avanserte teknologi som du finner i TD-30-SuperNATURAL konseptet, gir TD-15 deg også en komplett og naturlig trommeopplevelse når du spiller med V-Tour serien pads. Takket være Behavior Modeling Technology *, blir responsen langt mer presis og raskere, og ambiensen forsterker lydene mer realistisk – noe som tidligere har vært vanskelig å realisere med tidligere lydmoduler. * Med Behavior Modeling teknologi utover den fysiske modelleringen av instrumenter, går Roland et skritt videre ved å modellere instrumentets særegne atferd og hvordan det reagerer overfor utøveren, noe som resulterer i naturlige og uttrykksfulle lyder som utvikler seg organisk i sanntid, alt etter hvordan man spiller.

  Interne sanger og Song Player

  TD-15 er utstyrt med realistiske og vellydende backing sanger og loop fraser, noe som er perfekt til øving. Med en USB-minnepinne koblet til modulen, kan du spille av lydfiler (WAV, MP3) direkte fra USB minnepinnen. Du kan blande volumet mellom tromme- og lydsporet, endre tempoet i sangen med Speed Control, og du kan loope mellom to punkter hvis det er et vanskelig parti som skal øves inn. Mulighetene for å øve trommer på nye utfordrende måter er utallige.

  Avansert øvelses verktøy

  Rolands anerkjente Coach Mode er innebygget i TD-15, inkludert "Time Check," "Quiet Count" og "Warm Ups" - et komplett sett av øvelser for egen forbedring. I tillegg lar QUICK REC deg enkelt spille inn og deretter avspille din egen fremførelse. Dette er en praktisk måte for å gjentatte ganger spille inn slik at du hører dine forbedringer.

  Datamaskin kompabilitet

  Ved å koble TD-15 til datamaskinen med en enkel USB-kabel, kan du overføre lyd og MIDI data. Det er en enkel, praktisk metode for samkjøring med DT-1 V-Drums Tutor, V-Drums friend Jam, og / eller din favoritt DAW programvare.

  Air Recorder og V-Drums Friend Jam for iPhone

  TD-15 er også kompatibel med Air Recorder og V-Drums Friend Jam for iPhone. Dette er nye iOS Apps for Roland Wireless Connect, et innovativt system som gjør at Rolands elektroniske musikkinstrumenter enkelt kan kommunisere trådløst med iPhone. (Foto: V-Drums Friend Jam for iPhone) * Roland Wireless Connect vil være tilgjengelig i mai 2012. * Krever WNA1100-RL trådløs USB-adapter (selges separat).