Hjem
Søk
  Totalt
  Totalsum ordre
  0,-
  Varenummer:
  TD-30
  Modul Roland TD-30, V-Drum lydmodul
  Lager:
  Pris NOK:
  19665,-
  (22769,-)
  Legg i handlekurv
  modul roland td 30/ v drum lydmodul
  modul roland td 30/ v drum lydmodul 0 TD-30.jpg
  modul roland td 30/ v drum lydmodul 1 TD-30_1.jpg
  Tips en venn
  Del med dine venner, eller tips via epost
  Utskriftsvennlig
  Utskriftsvennlig
  Send forespørsel
  Send forespørsel
  Beskrivelse
  Katalog

  TD-30: Drum Sound Module

  Flaggskipet Drum Sound Module med SuperNATURAL® lyder


  TD-30 er en tromme lydmodul designet for V-Drums® V-Pro® serien. Med SuperNATURAL lyder produsert gjennom Behavior Modeling, er lydkvaliteten sublim og responderer naturlig til diverse trommeteknikker og dynamikker. Fra kantslag, virvler, flams og til og med ghost-notes på skarptrommen, til dramatiske crash cymbaler og dempede cymbalswells, er alle nyanser presise og smoothe. Til romdybde har man en dedikert Ambience fader med øyeblikkelig tilgang til myk romdynamikk og overhead mikrofonsimulering.

  Mange forskjellige lyder

  Det brede utvalget av preset trommesett er perfekt til alle stilarter, om det er rock, jazz, hip-hop eller dance. Der er lagt stor vekt på å utvikle lyder som kan tilpasses bruk til enten studier eller livescenen. Med over 1.000 innebygde lyder, enten det er akustiske trommer – stortromme, skarptromme, cymbaler og perkusjon – eller elektroniske trommer og lyder til spesial effekter, er det mulig med V-Edit og de kraftige innebygde effektene å skape et unikt og personlig trommesett til enhver musikkstil.

  Naturlig spillefølelse og lyd

  TD-30 har ultrasensitiv trigger-respons, dynamic og posisjonssensor. Resultatet er en mer nyansert og naturlig reaksjon mellom det trommeslageren spiller og den lyden han/hun hører.

  Skarptromme – en glidende overgang i lyden mellom hovedslag og kantslag. Skarptrommen reagerer perfekt og presis uansett hvordan og hvor trommeslageren spiller. Dynamikken, posisjonssensoren og selv overgangen mellom dybe og lave kantslag er blit langt mer glidende.
  Crash-cymbaler – om det er forsiktig spill, stigende rolls eller kraftfulle crash-slag er kontrasten i den dynamiske lydreaksjonen mer merkbar enn noengang tidligere.
  Ride-cymbaler – forbedret dynamikk og posisjonssensor gir en fantastisk naturlig følelse og lydvariasjon, om det er up-tempo jazz eller hard rock.

  Trommens lydmønster

  Når man spiller raske åpne virvler, flams eller ghost-aktige enkelthånds buzz-rolls er lyden kontinuerlig mellom hvert eneste slag. Og press/lukkede virvler låter langt mer glidende da resonansen fra skarptrommen reagerer helt naturlig.

  Hi-Hat control

  Når man spiller på hi-hatten fra helt åpen og langsomt lukker den opnår man en perfekt glidende og trinnløs overgang i lyden. Når man spiller på den i en halv-åpen posisjon, og i en nesten lukket posisjon forblir lyden konstant. Og så er foot-closed og foot splashes lettere å kontrollere.
  Ambience Section

  Hvordan trommeslageren hører seg selv, og hvordan trommelydene høres sammen med musikken er blitt et fokusområde. Ved å utnytte den forbedrede DSP kraften har vi kunnet lage en helt ny ambience section. På frontpanelet på TD-30 er det en dedikert fader som kontrollerer den overordnede ambienceballanse.

  Overhead Mic – for å ta opp trommer i studio er plasseringen av overhead mikrofonene viktig for å garantere en naturlig presence og brightnessiI lyden
  Room Ambience – Du kan justere størrelsen på lokalet og mikrofonplasseringen i forskjellige typer lokale, bl.a. konsertsal, studio, klubb, arena osv.
  Reverb – en spesialdesignet romklang har blitt laget til henholdsvis skarptromme, stortromme og tammer, som hjelper til med å blande trommelydene naturlig sammen med resten av musikken.

  De samme mulighetene som i innspillingsstudio

  TD-30 gir deg muligheten til å skape lyder til alle aspekter innenfor trommespillet. Du kan velge mellom et bredt utvalg av skarptrommer, endre skinntypen og stemningen, flytte individuelle mikrofoner, brukerdefinere lokalet som trommene står i og justere posisjonene på både overhead mics og room mics. Gjør din lyd mer levende med disse effektene og skap den perfekte audiobalanse med den individuelle kit-mixer – Alt dette innbygget i TD-30!

  Kraftige innebygde effekter

  Hver pad har egen kompressor og 3-bånds EQ, akkurat som i et studio. Nye multi-effekter inkluderer insert-effekter som saturator eller flanger. Og igjen - akkurat som i studio - kan de siste soniske justeringer lages med en kraftig stereo-kompressor og en 4-bånds master EQ.