Søk

Våre medarbeidere

 Tone-Renee Bjørkhaug Gjendemsjø

Tone-Renèe Bjørkhaug Gjendemsjø (f 1967) begynte tidlig spille kornett i Løvås skoles musikkorps og Piano på Bergen Kulturskole. Allerede som 13 åring ble hun medlem i KBB (Krohnengen Brass Band) først på kornett deretter althorn. KBB har betydd mye for Tone-Renèe’s musikalske utvikling. Hun var vært medlem i styret og musikkutvalget i KBB i en årrekke i tillegg til mange aktive år i styret i Bergen Krets av  NMF (nå NMF Hordaland). Hun har vært instruktør ved en rekke seminarer og leirleder ved NMF’s sommerleirer. Hun har også flere perioder i NUBB (Norges Ungdoms Brass Band)og Bergen Kretskorps. I serien Korpsfiksert (NRK våren 2013), hvor NRK fulgte Eikanger-Bjørsvik Musikklag i ett år, var Tone-Renèe en av «frontfigurene». Tone-Renèe startet sin karriere i Musikk-Miljø som bud/sjåfør etter skoletid i 1987. Hun er daglig leder i Musikk-Miljø as og hun har notebestillinger som prioritert oppgave i daglig arbeid.

Tom Haakon Bjørkhaug

Tom Haakon Bjørkhaug (f 1969) begynte som trommis i Løvås skoles Musikkorps. Etter musikklinjen på videregående skole avtjente han Militærtjenesten som musiker i Forsvarets Musikkorps, Vestlandet.  Tom Haakon er levende opptatt av alle typer slagverkinstrumenter. Han har spilt i symfoniorkester, storband, pop-, rock- og jazzgrupper, brass band og Janitsjar. Han har hatt studieopphold hos de fleste anerkjente produsenter av trommer, hele slagverk, cymbaler etc i Europa og USA.  Tom har siden han startet i Musikk-Miljø i 1988, bygget opp Musikk-Miljø's PRO PERC – en slagverkbutikk som er kjent langt ut over Norges grenser. Tom Haakon er Styreformann i Musikk-Miljø as.

Magne Trengereid

Magne Trengereid (f 1963) begynte, i likhet med mange andre bergenske kjuagutter, som trommeslager i Skansen Bataljon da han var 13 år. Trommesettet ble deretter en fast følgesvenn.
Magne er en allsidig musiker, og han har flere "faste" band i tillegg har han turnert mye med mange musikere (bl.a Ylvis, Eirik Søfteland, Kvinner på Randen, Mads Eriksen)
Rikskonsertene, Den Nasjonale Scene, TV og Radio er kjente spillesteder for Magne. 
Magne er butikksjef i Pro Perc, vår trommeavdeling og har vært ansatt siden 1994.

 Morten Gjendemsjø

Morten Gjendemsjø (f 1968) begynte i 10 års alderen å spille kornett i Tertnes skoles Musikkorps og siden ble det både kornett og althorn i Tertnes Amatørkorps.
I vel 10 år jobbet Morten innen salg og markedsføring før han i 1993 ble ansatt i Musikk-Miljø as. Instrumentet er nå lagt på hyllen, men engasjementet for korps er der fortsatt. Morten har hatt flere styreverv i Tertnes Skoles Musikkorps. I løpet av sine år i Musikk-Miljø har Morten besøkt veldig mange instrumentfabrikker og han er veldig interessert i å vite mest mulig om det vi forhandler i butikken. Morten er butikksjef i vår avdeling i Håkonsgaten.

Jørgen Davidsen


Jørgen Davidsen (f 1972) begynte i 11-årsalderen å spille slagverkinstrumenter i Krohnengen skoles Musikkorps og fortsatte i Sandvikens Ungdomskorps.
Han spiller alle typer slagverk- og perkusjonsinstrumenter. Etter ett år på musikklinjen på Manger Folkehøgskule i 1990, ble det militærtjeneste som signaltrommeslager i Hans Majestet Kongens Garde.
Nå er det primært band som får glede av Jørgen sine kvaliteter som trommis, bl.a Gone2Far og the Primes. Jevnlig spiller Jørgen med sine band på en rekke utesteder og arrangementer i Bergensområdet. Jørgen begynte i Musikk-Miljø i 2001.

Kenneth Halvorsen

Kenneth kom til Musikk-Miljø i 2015, etter 23 år i bilbransjen som bl.a diagnosetekniker for Mercedes-Benz. Musikkinteressen ble tidlig vekket og tiden i Li Skolekorps ble fulgt av Eidsvåg Musikklag (idag Åsane Musikklag), Salhus Musikklag og Haukås Musikklag. Euphonium hovedinstrumentet til Kenneth, men Kenneth spiller flere instrumenter. Keyboard og Trekkspill har vært aktive følgesvenner ved siden av korpset, og i en peride ble det mange spilleoppdrag i helgene. Kenneth er en engasjert person, og han har vært aktiv i styrene i korpsene han har vært medlem av. I dag er han vår reparatør av messing- og treblåsinstrumenter. Den tekniske kunnskapen "ligger i hendene" etter årtier med reparasjoner av biler, mens den spesifikke musikkinstrumentkunnskapen har han etter flere studieopphold ved fabrikker i Europa. I tillegg har vi hatt en fransk treblåsreparatør på utveksling hos oss i flere år.

Jaana Askeland

Jaana har siden slutten av 2019 hatt hovedansvaret for regnskapene våre. Hun er opprinnelig fra Finland men har bodd i Norge i største delen av hennes liv. Jaana har lang erfaring med regnskap og økonomi fra både små og store norske og internasjonale bedrifter. Hun spiller ikke noe instrument selv, men har stor glede av å lytte til de som kan det;-)

Tonje Indrehus

Som så mange andre startet Tonje musikk-karrieren sin i skolekorpset i Arna, hvor hun spilte klarinett og bassklarinett. Etter skolekorpstiden har sang erstattet klarinetten. Tonje Indrehus har en bachelorgrad i musikkvitenskap ved Griegakadmiet fra 2019. Under studietiden har hun sunget i det prisvinnende damekoret Multa Paucis, arrangert konserter på Det Akademiske Kvarter og USF Verftet gjennom organisasjonen Aktive Studenters Forening og er for tiden aktiv i Studinekoret Sirenene samt som en av vokalistene i bandet Evigheten. Tonje har vært hos oss siden høsten 2020.

Filters
Sort
display