Hjem
Søk
  Totalt
  Totalsum ordre
  0,-
  Info vedr. smitteverntiltak fra verkstedet vårt
  KORONAVIRUS - RESTRIKSJONER VED REPARASJONER OG VASK AV BLÅSEINSTRUMENTER
   
  Etter samråd med Helsetilsynet og Kommuneoverlegen i Bergen har vi med umiddelbar virkning tatt følgende grep med hensyn til smittefare og smittebegrensing av Koronavirus:
   
  • Instrumenter vil som hovedregel bli satt i karantene hos oss inntil 5 dager før reparasjoner/vask påbegynnes.
  • Ved små utvendige reparasjoner på instrumenter, som enkelt kan la seg desinfisere, prioriterer vi de viktigste. Dette gjelder så langt beholdningen av desinfeksjonsveske er tilgjengelig.
   
  Har du spørsmål kan du kontakte verkstedet direkte: kenneth@musikk-miljo.no / Telefon 55236034
  Verksted - Service

  Hos Musikk-Miljø as påtar vi oss å reparere messing-. treblås, stryke-strenge, rytme- og slagverksinstrumenter (akustiske). Vi reparerer ikke pianoer, trekkspill, munnspill, elektriske instrumenter og elektrisk utstyr som forsterkere etc.

  Pro Perc's  ansatte foretar en rekke reparasjoner av slagverksinstrumenter. Ta gjerne kontakt med oss for å høre om vi også kan hjelpe deg!

  Ultrasonisk rengjøring av blåseinstrumenter
   
   
  Musikk-Miljø utfører ultrasonisk rengjøring av blåseinstrumenter. Vi rengjør både småmessing og grovmessing.  Ta kontakt med oss for bestilling av time
  Kenneth Halvorsen overtar som reparatør av blåseinstrumenter
  Publisert: 23.08.2016

  Da Mons Hauge valgte å gå over i pensjonistenes rekker ved årsskiftet 2015/2016 var det tid for å ansette ny reparatør. Valget vårt falt på Kenneth Halvorsen
   
  Kenneth jobbet parallelt med Mons Hauge med internopplæring de 3 første månedene og har deretter hatt hovedansvaret for verkstedet. I løpet av hans første år med hovedansvar har vi oppgradert verkstedet betydelig med nytt utstyr. For å holde oss i Musikk-Miljø oppdatert innen utviklingen av reparasjoner er det viktig med god dialog med instrumentprodusentene. Kenneth har derfor reist til viktige samarbeidspartnere for å oppdatere seg og få god opplæring. Iløpet av 2016 har studieopphold ved Besson/B&S fabrikken i Tyskland, samt Buffet Crampon fabrikken i Frankrike vært lærerikt. Vi har tatt en rekke bilder fra fabrikkbesøkene men noen få viser vi her slik at du får et glimt av oppholdene i både Tyskland og Frankrike.
   
  For å ytterlig lære mer har vi valgt å innlede et samarbeid med franskmannen Jean Mussino fra Mussino L'Atelier Du Chalet i Bordeaux.  Jean har erfaring fra eget verksted i Frankrike og fra musikkverksteder i Paris samt over 10 års erfaring fra Henri Selmer Paris-fabrikken.
   
  Enten du trenger full overhaling eller mindre service og reparasjoner av ditt instrument, kan du være trygg på at instrumentet ditt blir godt ivaretatt på Musikk-Miljø sitt verksted!